SWEETEST MORNIN.

La mig och läste vid klockan 22.00 igår, hej pensionär! Somnade kanske runt 22.30 och tog sedan en liiiten minisovmorgon i morse, fördel med att vara egen företagare. Sitter nu i soffan med en kopp kaffe och betar av lite mail innan jag tänkte smita till kontoret för att jobba på ordentligt.

Fick just ett peppmail av min favorit Olof Röhlander (inspiratör, mental tränare, författare, föreläsare) signa upp dig gratis du med HÄR (se till vänster, fyll i e-post) för att få ett peppmail varje måndag. Hur bra som helst! Tips!

Denna veckan kommer mest innehålla jobb, några events, träning och så jobb nästa helg. Jag & Sharareh ska spela i Härnösand, så ni som bor i närheten måste komma och dansa med oss!

Efter lunch kommer det upp en outfit samt lite annat göttigt. Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.