REQUESTED

Ida
Hej Sanne! jag ska på fest nästa helg och har hittat ett par byxor jag MÅSTE ha.. men det står helt tomt i mitt huvud huruvida jag ska klä upp dom och vad jag ska ha till? Kan inte du visa hur du hade klätt upp dessa byxorna?
http://shop.idasjostedt.com/product/inferno-trousers-black

Hej Ida!
Jag hade inspirerats av bilden på Natasha Oakley nedan. Kopierat det typ rätt av, så snyggt tycker jag! =) Hon har ju guldiga paljetter och  kör svart till så jag tycker nästan det blir snyggast med vitt till svarta paljetter, alt sticka ut med rött. Kör på det enkla till i alla fall! Jag tycker antingen du ska satsa på en snygg enfärgad crop top med skinnjacka, klackar och en enkel väska till alt bara en vit tisha. Jag satt ihop ett kollage till dig nedan, hittade dock inga byxor som var lika fina som du du klickat hem men tog ett par i samma färg och material så du får en känsla. Hoppas du fått någon hjälp! Kram

 

glitter by sannealexandra featuring black sandals

Jacka Saint Laurent, Tisha H&M, Spetstopp H&M, Crop top H&M, Väska & Skor Zara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.