MIX MATCH.

Dagens detaljer. Mina fina armband och det korta halsbandet från Syster P & det andra halsbandet från Jane Koenig.

Jag gillar verkligen enkla och stilrena smycken, jag trivs inte i så mycket annat så Syster P och Jane Koenig är två stora favoriter.

3 reaktioner på “MIX MATCH.”

 • Jennifer Johansson skriver:

  Otroligt besviken! Beställde en vara från din shop för 6-7 dagar sedan och har fortfarande inte fått min vara, har dessutom mailat flertal gånger om detta men inte fått något svar?! Inte heller fått något meddelande om försening som ni påstår ska skicka ifall detta kommer att ske! Trodde jag beställde i tid när jag hade 6-7 dagars marginal och efter informationen på hemsidan där det står 2-5 dagar, mailade tidigare i veckan för att se vart min vara var någonstans…. Otroligt dålig service!

  • Sanne Alexandra skriver:

   Hej! Leveranstiden är ju 2-5 dagar och du beställde en torsdag vilket gör att det gått 5 dagar i dag så du borde ju ha din order idag om det inte är så att posten bara inte skickat ut avi än 🙂 Om du inte har den idag så är den garanterat hos dig på måndag, vi håller alltid leveranstiderna och detta borde inte vara något undantag! Återkom om du inte har ordern på måndag, då har det gått 1 dag för mycket. Kram!

   • Jennifer Johansson skriver:

    Jag skulle behöva ett kolli nummer som ni har på min beställning (#2762), enligt posten skulle jag kontakta dig om detta för att se vart min vara är, om jag får numret kan jag hösta ut min vara själv om den finns i mitt närområde istället för att vänta tills på måndag!
    Tacksam för snabbt svar!

    Du kan maila numret till mig! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.