MORNINGS LIKE THIS.

Vilken bra start på veckan! Jag tror mer och mer på att planera veckan redan på söndagskvällen för att hinna göra allt det där du så gärna vill hinna. När man tar mycket som det kommer är det mycket som kommer i kläm, i alla fall för mig.

Jag kröp upp i soffan bredvid Mr igår med hårinpackning & ansiktsmask och kladdade ner vad jag vill hinna med och vad jag prioriterar denna veckan och efter det gjorde jag upp ett litet schema, inget ”13.00 Lunch” utan mer en överblick. Jag har även en hård linje som är dragen efter 17.00 för då får denna damen inte jobba mer. Jag skrev även med all sorts träning jag vill hinna med och skrev även längst ner på vardera dag vilket träningspass det finns som jag gillar, då är det inget som behöver kollas upp och så vidare utan det är bara att gå dit. Jag har tappat det lite på sista tiden i och med flytt, val av gym (kan inte ha dubbla gymkort) och sånt men om jag planerar vecka till vecka så kommer jag få till det, jag har bara inte ansträngt mig i planeringen av min träning alls.

I morse vaknade jag i alla fall upp och började dagen precis så som jag ville, med en morgonpromenad innan frukost för att aktivera kroppen. Hade jag inte skrivit upp att jag skulle göra det idag hade jag säkert prioriterat mailkorgen men den ska jag ta itu med nu. Det är skönt med lite struktur, jag går alldeles för mycket på känsla och det blir ofta alldeles för mycket av allt, man blir ju effektivare om man gör en sak i taget.

När jag kom hem från promenaden stod Mr i köket, han hade tydligen eftermiddagspass så jag har slängt ihop en äggröra på ägg, fetaost, skinka och så har vi druckit apelsinjuice med is i (en så liten sak som kändes extra lyxig) och druckit kaffe. SÅ himla himla bra start på veckan! Jag försöker vara lite mer ”här och nu” och inte någon annanstans i tankarna och idag märkte jag faktiskt hur jag la märke till hur det lät när jag hällde kaffe i min kopp, det kändes som ett bra tecken. Man ska ju försöka leva i nuet men det är inte alltid så lätt när man har mycket i huvudet.. =)

Nu ska jag bita tag i allt jobb. Här kommer två bilder från igår, detta är sneaks från lägenheten i Stockholm. Den är ju verkligen inte klar, har inte ens valt vad för kuddar vi ska ha i soffan eller vad vi ska ha på bordet men såhär ser det ut just nu. Den är ljus och fin!

3 reaktioner på “MORNINGS LIKE THIS.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.