LETTING U KNOW.

Vill bara tala om för er alla som ansökt till att jobba som praktikant hos mig. Jag har sparat alla era ansökningar och läst varenda en av dom, ni alla verkar superduktiga, härliga och framförallt roliga att jobba tillsammans med mig.

Just nu håller jag på att väntar på två saker som måste ske innan jag kan se var, när och hur jag ska gå till väga med praktikant. Jag kommer att svara er alla på mail också men vill bara tala om för nu att jag håller på och tittar på hur jag exakt ska lägga upp året och främst nu våren så jag struntar inte eller ignorerar er. Jag beundrar er alla och är glad för varenda ansökning! =)

Ville bara säga att jag återkommer och att det glädjer mig att så många duktiga tjejer har sökt.

Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.