BE SO GOOD THEY NEED TO WORK WITH U.

Det kommer hända grejer med shopen framöver. Jag har nog aldrig trott så mycket på det som nu!

Denna kostymen finns ju fortfarande kvar i lager, för mig är det helt oförståeligt. Mina vänner jag träffat på senaste tiden när jag burit denna är SÅ imponerade, jag & Janni jobbade extremt hårt med att materialet skulle vara tipp topp och det är det verkligen, den faller så fint och skrynklar sig inte. Denna kostymen har vi verkligen lagt ner kärlek på, vi höll på länge med den för att den skulle bli exakt som vi ville.

Jag kommer min kostym hela våren med slip ins och med klackar till kvällen. Kavajen använder jag flitigt, senast igår, så bra att bara dra på sig över en tisha till skinnbyxor. Den passar till allt! SÅ fin modell. Smal i midjan, lite längre så att den går ner över rumpan, små axelvaddar och sidendetaljer vid bröstet. Jag brukar bära min utan någonting under när jag vill vara extra festlig, den är inte så urringad. Byxorna är ju också SÅ snygga, dom är i kortare modell så svinsnygga till skor där man ser lite av foten, typ slip ins & många klackar. Jag kommer bära mina med tishor, stickade tröjor och slappa skjortor i vår med när jag inte bär dom ihop med kavajen. Har massor med vänner som ska beställa den nu, den är magisk verkligen.

Ni borde köpa en med, alla kvinnor behöver en snygg kostym i garderboben och i vår blir det svintrendigt att glida runt i kostym och sneakers. Just sayin.. =) Jag bär storlek XS i både överdel och underdel men när jag vill ha byxorna lite större bär jag S, dom är små i storleken.

HÄR shoppar ni den. Och en liten ledtråd, för er som letar snygga träningskläder… stay tuned, ni kommer inte vilja gå i något annat.

 

2 reaktioner på “BE SO GOOD THEY NEED TO WORK WITH U.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.