THEM LEATHER PANTS.

Jag är nog inte den enda som varit på jakt efter dessa skinnbyxorna från Zara. Jag har jagat dom i både svart, grått & vinrött och lyckades få tag i ett par svarta i min storlek idag när vi var ute och gick, snacka om tur. Det hängde två par kvar varav ett par i min size!

Tycker som är jättefina. Roliga detaljer på med vilket gör att dom blir fina att matcha med bara enkla tishor och stickade tröjor.

2 reaktioner på “THEM LEATHER PANTS.”

  • Louise skriver:

    Hej Sanne! Jätte inspirerande och fin blogg du har 🙂 Nu skriver jag detta här för att jag inte får kontakt överhuvudtaget med din webbshop. Jag beställde en klänning från Janni delers kollektion i december och har fortfarande inte fått någon klänningen. Pengar har dragits från mitt konto och jag har mailat flera gånger på er kontakt sida men får inget svar. Vill såklart veta vad som händer. Hoppas du kan hjälpa mig! Stor kram

    • Sanne Alexandra skriver:

      Heej! Stort tack, kollade igenom vår mailkorg direkt och hittade ingenting i din mailadress? Var har du mailat? Kollade däremot upp din order och här är kollinr: UA197852593SE. Den var framme hos er 22a December. Kolla din mail, har skickat ett mail 🙂 stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.