FRIDAY CRAZINESS.

I fredags blev det hetsigt värre. Jag kom fram till Stockholm vid 18.50 och skulle på fördrink 19.30 och då hade jag inte duschat ännu eller någonting. Men, jag hann! Snabbdusch, blåsa håret och hoppa i partyklackarna och sedan var det dags att bege sig till Bernie´s på fördrink för bästa bästa Lisa som fyllt år.

Det var SÅ kul att få träffa Lisa och alla Lisas vänner och att få krama om Sebbe ordentligt, Sebbe är ju en av mina bästa vänner och vi ses alldeles för sällan. För ett par år sedan sågs vi varje dag, vi lärde känna varandra i L.A och har varit med om mycket roligt ihop. Wow! Minnen.

Det var i alla fall en supertrevlig fördrink  & supergod middag på Nosh & Chow. Varmrätten var ljuvlig och det var inte trist med sötpotatispommesfrites och guacemole vid 22.30 (sen middag). Efter detta dansade vi vidare på Bergmans & Sturescompagniet tills det blev sent. En stökig natt, minst sagt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.