LILYS.

Igår satt jag på kontoret från 9-19.30 och 20.00 ville Mr bjuda ut mig på middag. Snabba puckar! Tur jag är snabb och har världens bästa hårfön från (GA.MA Italy Professional) så att jag kunde ta en snabbdusch och fräscha till mig.

När jag kom till lägenheten hade Mr köpt liljor (min favoritblomma) och så stod det en kaktus på bordet. Han hade tydligen sprungit in hos en florist och frågat vilken blomma som är typ odödlig och det var tydligen just den kaktusen som han hade köpt hem, han sa att han förknippade med oss. Hur fint gjort? Gråter lite när jag tänker på det haha.. =)

20.00 var det dags för middag på RÅ. Supergott. Det är ett nyöppnat ställe där dom bara severerar mellanrätter så dom rekommenderar en att beställa ca 2 rätter per person men vi hissade in 6 rätter + dessert haha. Hungriga! Mysigt. Tack för middagen!

Nu sitter jag på kontoret och ska stöka bort lite jobb innan det bär av mot Stockholm och helt annat stök. Ikväll vankas det födelsedagsmiddag och dans, kommer bli en kul kväll tror jag.

2 reaktioner på “LILYS.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.