EDUX 31/1

Kära ni!

Kom och träffa mig på EduX Stockholm på Strandvägen 7. Min tid utomlands var det absolut bästa jag gjort, jag slängde mig verkligen ut i världen som 18-åring och jag vill verkligen uppmana er som går i samma tankebana att göra detsamma. Ni kommer inte ångra er!

Den 31/1 kl.14.30 kommer jag att bli intervjuad om min tid utomlands och vad jag gör idag så kom och lyssna och prata lite med mig, om ni vill åka utomlands och studera med EF så kom och ställ frågor, jag svarar gärna och för er som kanske inte planerat att åka nu, kom och häng med mig ändå och lyssna på intervjun om ni har vägarna förbi!

Vill du, precis som jag ville, upptäcka världen och testa på livet utomlands? Anmäl dig redan idag till EduX, det är gratis! För er som föranmäler er- ni har chansen att vinna flygbiljetter för dig och en vän till New York. HUR bra?!

Anmäl dig på: www.eduxfair.se

Jag i St Barbara Halloween 2009.

2 reaktioner på “EDUX 31/1”

  • elin skriver:

    Hej fina Sanne! Jag skriver till dig för att jag helt enkelt inte vet vem annars jag ska fråga. Jag är jätte sugen på att plugga i LA till hösten och jag vet att du har pluggat där. Min fråga är hur mycket pengar man bör ha sparat ihop? Hur mycket hade du eller tog du CSN eller sökte du stipendier? Hur länge tycker du att man bör vara där? Hoppas att du hinner och vill svara. Puss och kram från Elin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.