GOOD WEEKEND.

Trots att helgen slutade sängliggandes för min del så har jag fått mycket gjort.

Har styrt lägenhet i Stockholm (behöver verkligen vara där och jobba mer!!) jobbat och haft kul, fått hänga med Sharareh och så även myst med familjen. Perfekt! Och trots allt detta så har jag hunnit vila hela kvällarna och sova ut. Jag vaknade faktiskt upp i morse och kände mig mycket piggare! Skönt. Att sova är medicin mot mycket!

Nu är det måndag igen och jag & min syster är på väg till Sundsvall i snökaoset, det ska inventeras denna veckan. Igår tog jag och mamma itu med bokföringen, bokslutet ska in nu, inte det roligaste kanske men allt är inte kul. Tror ni att saker blir tråkigare i och med hur det pratas kring hur tråkigt vissa saker är? För visst var det inte svinkul men det var ju inte på min topp tio tråkigaste lista, haha. Lite den inverkan tror jag att matematiken hade på mig, ingen i min familj har någonsin gillat det och det kan vara en slump att det blev mitt absolut tråkigaste (svåraste) ämne men det känns som att sådant smittar av sig?

Hur som, lite måndagstankar. Nu ska jag fortsätta googla lite inredning & jobba. Puss!

 

 

5 reaktioner på “GOOD WEEKEND.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.