GOTTA STOP PRETENDING

Jag iförd i en av mina egendesignade klänningar ute i havet, frågor på det? =)

Haha. Jag älskar havet och vågor (så länge dom inte är för stora) så kunde inte låta bli att hoppa i fastän jag bar klänning, älskar hur äkta dessa bilderna känns. Jag är helt säker att jag på sista bilden kände ”NU KOMMER JAG OCH TAR DIG” haha..

Annars då? Jo jag är dränkt i jobb och det är en underdrift. Well, det har varit långledigt och det känns kan jag säga!

Nu ska jag sätta mig med lite fakturor & förbereda lite tidsinställda inlägg då dagarna är långa just nu, jag är ju som mest effektiv på kvällen så det är bara att ta vara på det. God kväll från nattugglan!

 

4 reaktioner på “GOTTA STOP PRETENDING”

 • Matilda H skriver:

  Hej Sanne!
  Väldigt fina kort, ni verkar ha haft en go semester!

  Men tyvärr var detta inlägg som jag snabbscrollade igenom… 9 kort på typ samma sak :/

  • nathalie skriver:

   Håller med, väldigt många bilder på rad som visar nästan samma saker/poser. Bättre med några få och väl utvalda 🙂

 • Josefine skriver:

  Håller med dig Matilda! Två bilder räcker när de ser exakt likadana ut..

 • Sara skriver:

  Men hallå! Låt henne ha 9 ”likadana” bilder om hon vill! Tycker det är fint med olika vinklar o bilderna är verkligen superfina! Superbra blogg Sanne o du e verkligen sjukt snygg! Kämpa på! Kram Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.