KITCHEN.

En dag, i mitt framtida hus eller lägenhet vill jag ha ett stort och rymligt kök med en köksö i mitten och helst av allt ett vardagsrum som sitter ihop med köket så att det blir roligare att laga mat när man har folk över.

Peters kök är minst sagt fint, gillar verkligen matgruppen (och utsikten?!) och känslan i köket.

I Kapstaden bygger dom mycket hus uppe i bergen, precis som i Hollywood-hillsen & i Malibu, älskar det. Skulle gärna ha en villa lite högre upp så att man kan få till en sådan här overkligt fin utsikt, det är vardagslyx. Tänk er att vakna på morgonen och ta en kaffe till detta? Eller ännu bättre, förstå att vara tex småbarns mamma och ställa sig och laga vällning tidigt på morgnen medan man ser solen gå upp över havet? Ni märker ju att jag drömt mig bort i det här huset!! =)

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.