HEY BABE

I morse var vi ute & sprang och körde lite övningar på utegymmet som finns nere vid havet i Sea Point. Kick ass morning!

Nu har jag suttit och jobbat och pepprat nätet en stund så nu ska vi till Waterfront för lite sushi & jag ska köpa nytt minneskort, mitt har gått sönder (10e?)

Det är fredag här i Cape och dagens planer är att sticka till Waterfront, ta vara på lite eftermiddagssol vid poolen och sedan smita ner i området och käka middag. En soft fredag! Våra vänner har ju åkt hem nu så nu blir det lite mer på rutin på våra dagar… med massa kul också såklart men vi ska definitivt skärpa till oss när det kommer till träning & kost, vi lovade varandra innan att köra hårt!! =) Såå skönt att springa längs vattnet på morgonen så det är nästan ett måste.

6 reaktioner på “HEY BABE”

 • Elise skriver:

  Så fin du er, Sanne! Er litt misunnelig på deg! Kjenner jeg får skikkelig lyst til å reise når jeg ser alle bildene dine!
  Jeg er endelig ferdig med alle eksamene mine dette semesteret og skal nyte hver eneste fridag og julen! Håper på litt snø i Oslo snart!
  Stor ferie og juleklem fra meg!

  • Sanne Alexandra skriver:

   Jaa.. det är ju så härligt med sommar & sol! Det hoppas jag med, lycka till med alla dina arbeten & njut av ledighet i jul! kram <3

 • Hanna skriver:

  Kan du inte skriva lite mer om hur du tränar och äter? Skulle gärna vilja att du lägger ut en av dina spellistor från Spotify, du har sån himla bra musiksmak!
  Hoppas att ni får en underbar fortsatt semester, kram!

 • Hanna skriver:

  Hej Sanne,

  Har letat igenom din blogg men hittar inte var dessa snygga solglasögon kommer ifrån?

  Massa tack!
  Kram,
  Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.