JANNI DELÉR FOR SANNEALEXANDRASHOP

NU får ni äntligen veta vad det är jag pysslat med under hösten. Redan i Oktober när jag var i Kina hade jag och fina Janni kommit överens om att hon skulle designa en nyårskollektion för mig så det var det jag bland annat pysslade med där.

SÅ kul är detta och nu efter allt slit, stress och typ magsår så är kollektionen klar och vi kunde inte vara mer nöjda. Processen tar ju tid och så stressad som jag varit i perioder har varit helt galet, jag åkte ju till Kapstaden nu i måndags och det var samma dag som vi plåtade allt så ni kan ju gissa att det kändes bra att lämna Sverige när dagen gick preciiis så bra som vi hade hoppats på. Vi var ett riktigt dreamteam i måndags och nu är vi sååå taggade på att lansera!! Vi har verkligen tillsammans gjort detta riktigt bra så nu hoppas vi att ni kommer gilla det <3

Ikväll släpper vi när detta kommer lanseras. Mer sneaks kommer så snart kommer ni kunna få shoppa nyårskläder! Så pepp!

TACK Janni för en lärorik tid och ett extreeemt kul samarbete, vi gör det bra. Nu kör vi!! =)


3 reaktioner på “JANNI DELÉR FOR SANNEALEXANDRASHOP”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.