WEEKND FROM MY PHONE.

Flög upp till Umeå i lördags, träffade Christian på flyget som också skulle dj’a men inte i Umeå. Han är min favorit i Paradise! =)

Checkade in på mitt favorithotell i Umeå, Comfort hotel Winn. Så fint och alla rummen ut mot gatan har riktigt nice utsikt! Vilade en stund innan vi gjorde oss i ordning för intervju. Visar er den senare när den är online. Klänningen hittar ni HÄR.Efter intervjun gick vi till Invito och åt middag innan vi skulle spela skivor. Vi åt någon timme innan middagen (kunde inte hålla oss) så jag och Sharareh delade på en charkisbricka, carpaccio och chips med tryffelmajonäs. Mums!


Efter spelningen som gick bra och som jag redan berättat om gick vi hem. Vi var trötta och ville lägga oss tidigt.. =) En tuff vecka framför oss med mycket jobb & spelningar.

Somnade sedan sött med Sharareh bredvid mig. Vi kunde ha tagit olika rum men ville sova ihop haha =) Mysigt! Åt en stor hotellfrukost på morgonen innan vi flög till Stockholm igen.Väl hemma åkte jag hem till mina föräldrar och hjälpte dom att packa, dom flyttar på torsdag. Jag packade ihop mitt rum som jag senast bodde i när jag var 16 och hittade massa roligt. Blev helt nostalgisk av mina gamla balettskor, gamla dräkter, album från fina vänner, dansbilder och medaljer. Åh <3 Ska börja dansa nästa år igen när kurserna kickar igång.

4 reaktioner på “WEEKND FROM MY PHONE.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.