MISS VOON.

Nu sitter jag på tåget på väg till Stockholm.

Hela morgondagen är fullspäckad, kommer börja dagen med ett annorlunda ”möte” i morgon för att sedan springa direkt till bästa Jessica på Hötorgskliniken för en uppfräschad bränna, jag vet jag var just utomlands men man får så fin glow! Efter det ska jag & Sharareh äta lunch med Felicia på Molino PR, styra kläder till kvällen därefter ska jag på ett annat möte och sedan är det dags att styra i ordning mig inför i morgon kväll.

Vi ses väl? Jag och Sharareh spelar skivor på Miss Voon, kommer bli hur fett som helst. 21.00 ses vi vänner & bekanta <3 Mycket bra musik & stäming utlovas. I morgon kommer bli en helt grym kväll, kunde inte vara mer exalterad. Sitter och lyssnar på våra låtar vi lirar och wow vad det drar till i magen, det var ju så kul sist så jag är lika pepp för morgondagen.

På lördag är vi på Invito i Umeå- var e ni alla Umeåbor?

Ses i morgon peps!


 

2 reaktioner på “MISS VOON.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.