STAY HEALTHY.

Ikväll kommer min syster upp. Håller på att plockar i ordning här hemma och ska göra ordning matrummet till hennes rum nu när hon är på besök! Mysigt =) Ska bädda upp en stor fluffig säng med nytvättade sängkläder.

Tänkte åka & handla något jag kan laga till oss ikväll, sugen på något nyttigt & gott med massa bra för kroppen. Tänkte dra med henne ut på en promenad när hon kommer också!

Ska dränka henne i nyttig mat, jobb & träning hehe. Alltid roligare att träna ihop & peppa varandra! En promenad är ju 100 gånger roligare att utföra med någon, bara gå och surra om allt mellan himmel och jord och så märker man knappt att man går! Win win.

Min syster ska bo i vår lägenhet under hela December när jag & Mr är bortresta så hon kommer upp idag redan för att lära sig alla rutiner kring företaget, jag kommer ju jobba från SydAfrika men hon ska få lära sig packa ordrar, kundtjänst, ta emot leveranser os.v os.v. Det är en hel del att hålla reda på men det kommer bli svinbra! Jag är pepp och hon också. Sisters team!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.