A PLACE CALLED HOME.

Att trivas i sitt hem är otroligt viktigt. Nu när jag och Simon bor i en stad vi inte valt om det inte vore för Simons fotboll så är det extra viktigt med ett hem man känner sig trygg och bekväm i då vi är hemma så mycket. Jag måste säga att jag är så otroligt tacksam och glad över vår lägenhet som jag verkligen älskar.

Jag älskar att låsa dörren, släppa alla måsten, gå runt och plocka hemma, laga mat, vila i soffan och för att inte tala om sova i vår säng. Jag sover som en gud. På dom flesta ställen när jag är runt och reser och far så vaknar jag rätt så tidigt, hemma i vår säng är jag oväckbar, det är som att jag slappnar av på ett helt annat sätt. För mig är vårt hem min borg, jag är ju runt och reser en del och träffar väldigt mycket människor (vilket jag älskar) men då är det så skönt ibland att bara ladda batterierna hemma med Simon.

Så himla härligt att trivas i sitt hem. Jag har inte alltid gjort det, gud så jag flyttade runt i L.A, jag reflekterade inte över det då och det var ju en rolig period i mitt liv där jag ändå inte var hemma så mycket men nu idag, särskilt på höst och vinterhalvåret känner jag mer än någonsin att jag värderar hemmet och mina hemmakvällar så himla mycket.

Snart är tåget framme, kan inte vänta på att få krypa ner i nybäddade lakan. Åh.

3 reaktioner på “A PLACE CALLED HOME.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.