TRAVEL OUTFIT.

Ja såhär ser jag ut precis just nu. Detta är en bild från i natt när vi var i Dubai. Jag sitter alltså på ett tåg på väg upp till Norrland i flipflop, färgglatt linne och knallrosa naglar. Haha straight from Africa. Jackan kommer in i morgon och även i nudefärgat, så fin tycker jag.

Ska snart byta skor och försökte fräscha till mig så gott det går. Snart framme, ska haffa en taxi så fort jag kommer fram och hoppa in i duschen direkt, så skönt! Hur jag än gör känner jag mig alltid ofräsch efter långa resor..

Ikväll blir det häng med lite tjejer från laget, vissa rör ju på sig nu, My & Kevin som vi har kommit jättenära lämnar för Stockholm och Djurgården, jätteglad för deras skull men oj vad vi kommer sakna dom. Fy.. Den här fotbollsvärlden alltså. Men men, Stockholm är i alla fall en stad vi besöker ofta så vi kommer såklart ses ändå men inte som nu, Sundsvall kommer inte bli sig likt. Dock vet vi ju att vi inte kommer befinna oss i samma stad och killarna i samma lag jämt, nästa år vid den här tiden går Simons kontrakt ut och det är han som sitter och förhandlar. Saker man inte kan göra något åt är inget att grubbla över! =) Vi kommer iaf saknar er våra vänner!!  <3

4 reaktioner på “TRAVEL OUTFIT.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.