SWEETEST GUESTHOUSES

Här kommer några bilder från de guesthouse vi bodde i några nätter. Vårt hus hette Sweet Lemon och låg lite längre bort från där resten av gänget bodde, alla husen har olika färg och heter olika saker. Det är väldigt kolonial stil, väldigt Afrika och jag gillade det. Om ni ska hit så spana in sweetest guesthouses, bra priser och supermysigt. Väldigt bra kontrast till det huset vi flyttat in i nu i Camps Bay.. I will show you. Många av er har nog sätt på instagram.

Supergod frukost och härliga dagar i Sea Point. Varje morgon startade vi med en morgonpromenad nere på stranden, vi bodde ju uppe i ”hillsen” så himla likt L.A på många sätt, jag tycker områdena vid vattnet i Kapstaden- Clifton bay, Camps Bay, Sea Point är en blanding mellan St Monica och Hollywood hills. Häftigt! Kändes för en stund som jag hade flyttat tillbaka när vi gick upp och ner i området.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.