LIPTON TEA SPONSRAD VIDEO.

Jag har på senaste tiden blivit en riktigt tedrickare, tidigare drack jag det aldrig men har verkligen fått feeling på att sitta och mysa i soffan under en filt med en kopp te när kylan sveper förbi utan för fönstret. Det är verkligen något jag uppskattar med hösten & vintern!

Nu har Lipton släppt nya ljuvliga smaker. Spana in videon för att se vad ni kan njuta av för nya tesorter nu i vinter! Jag längtar efter att få prova Blueberry Muffin när jag kommer hem till kylan igen.

Här kommer lite information om Liptons nyheter;

De två nyheterna tillhör Liptons pyramidteer – löste i portionspåsar. Smakerna är oemotståndligt goda, en kombination av förstklassiga teblad, riktiga fruktbitar och med smak av macaroons och choklad. Nu har Strawberry Cupcake, Blueberry Muffin och Vanilla Caramel fått konkurrens!

Lemon Macaroon är ett grönt te med härlig smak av citronmacaroons.

Pear Chocolate är ett svart te som smakar underbart av päron och choklad.

Detta är ett sponsrat inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.