CAPE, R U READY FOR US?

Alltså denna dagen. Hur skönt är det inte när allt bara flyter på? Idag var det lätt att pussla vill jag tala om. Allt gick som planerat, det är inte var dag =) Skönt! Bästa receptet på att få en dag att bli lyckad? Jobba med duktiga tjejer. Tack för idag Sharareh & Frida <3

Flög sju i morse, vaknade pigg (hur är det möjligt 5.30?) Mr skjutsade mig, vi sa hejdå (gillar ej) och så landade jag i Stockholm 8, åt frukost på ett supersmysigt ställe på Centralen som hette Luzette, mötte upp Frida, åkte till studion, plåtade heldag och bara löste allt som strulade- inga problem liksom, vi tog allt med en klackspark. Åt pannkaks & paella lunch, Sharareh kom och vi fotade pressbilder till en grej som sker snart och sedan åkte jag och Sharareh på ett möte med en kille inför den här turnén vi ska göra. Får inte berätta ännu!

Och så nu, här sitter jag på tåget på väg till Eskilstuna till mina föräldrar, tog beslutet att sova där i natt så jag får en god natts sömn för i morgon natt flyger vi och då sover man oftast inte så bra. Så redo att resa i morgon, Kapstaden är min favoritstad, no doubt. Längtar!

Såhär har jag sett ut idag. Alla kläder kommer från mig, sannelexandrashop.com och allt kommer upp väldigt snart. Plåtade ju allt idag så nu kan ni börja tagga! Puss.

5 reaktioner på “CAPE, R U READY FOR US?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.