ROSA MÅNAD- TÄVLING!

Det är Oktober månad och Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj pågår. Syftet med denna rosa månad är att bekämpa cancer genom att finansiera forskning, sprida kunskap om bröstcancer och bedriva påverkansarbete.

Bröstcancer är den vanligaste cancersjukdomen bland kvinnor och 20 st insjuknar varje dag. Det är faktiskt så pass att var nioende kvinna drabbas, tack och lov så har forskingen kommit framåt vilket har lett till att ca 80 % klarar sig, det är ju helt fantastiskt. Ellerhur? Tänk om vi kunde komma så långt med alla sorters cancer.

Just nu tävlar jag ut tre sådana här fina rosa kit. Det är Cancerfondens sponsorers rosa produkter som man vinner. Det är en handduk, nagellack, läppbalsam, handkräm och en Waynes Coffee mugg (med tillhörande check av varm dryck).

Lämna en liten kommentar om varför du vill vinna det här mysiga kitet som är tillägnat den rosa månaden så drar jag tre vinnare på söndag (26/10)

Glöm nu inte löm inte att kolla på Tillsammans mot cancer-galan på måndag klockan 20 i Sjuan eller TV4 Play.


11 reaktioner på “ROSA MÅNAD- TÄVLING!”

 • Lis skriver:

  Jag har en nära vän som nyligen fått ett tråkigt besked (ej bröstcancer) så jag skulle ge denna till henne om jag vann.

 • Pamela Falkenborg Enderberg skriver:

  Anledningen till att jag skulle vilja stå som en av vinnarna till detta kit har väl egentligen ingen speciell anledning, förutom att jag tyckte det var grymt fina saker att vinna helt enkelt.

 • Matilda skriver:

  Hej! Efter en tung höst med mycket jobb, en nära anhörig som gått bort och saknad efter min kärlek som bor på annan ort så är jag nu påväg mot mycket bättre tider och skulle bli så glad om jag vann det här! (Har också bott i Sundsvall och saknar det så när jag ser dina bilder och måste också få fråga vilken klädbutik du jobbar i? Kan tänka mig att det antingen är på 1891 eller i någon av de lite nyare vid torget?) 🙂

 • Camilla skriver:

  Det där kittet är precis vad jag behöver i höstmörkret. Jag har precis fått ett nytt jobb som innebär att klockan står på 04:30 varje vardag och det där mysiga kittet med kaffemuggen till hands på morgonen är precis vad jag skulle behövas för att få en härligare start på dagen.

 • Therese skriver:

  Jag borde vinna för jag som studerar 150% och jobbar som högstadielärare 30% behöver något som piggar upp detta höstväder.
  Sen bor jag i Sundsvall och såg dig när jag stannade bilen och du och Simon gick över 😛

 • Emma skriver:

  Jag skulle vilja vinna inte bara för att cancerfonden är en så fin organisation som gör så mycket, men även för att just min kropp blir så där extremt torr på hösten och vintern. Vit och torr runt läpparna och händer som nästan gör ont att stänga och öppna.

 • Camilla skriver:

  För att jag vet att vacker inifrån och ut är två olika saker. Det ena är känslor och det andra är utseende. Att kunna pryda ett fint inre med en självsäkerhet i det yttre vore 100%.
  #fuckcancer

 • Klara skriver:

  Hej Sanne, jag vill vara med och tävla! Sakerna du tävlar ut lockar fantastiskt mycket då allt är så användbart! Jag har ett nytt jobb som kassörska och får lätt torra händer av sedel-räknande och ständigt handtvättande, dessutom känns det extra lyxigt att ha en fräsch färg på naglarna då kunderna allltid ser ens händer. Take-away muggen är toppen för en extra kaffe on the go och en ny handduk till träningsväskan? Alla rätt!
  Oktober är den viktigaste månaden på året, just för att fokus ligger på att samla in pengar till cancerfonden. Jag, som många många andra har någon i vår närhet som drabbats och det är så viktigt att det skapas förutsättningar för att bekämpa denna hemska sjukdom. #fuckcancer.

 • Arasen skriver:

  Jag skulle gärna vilja vinna för att ha något att pigga upp mig med nu i höstrusket.. Jag har kommit in i en liten deppig period och det här skulle verkligen pigga upp mig lite. Det känns lite lyxigt och det känns som om jag är värd lite lyxigt just nu

 • Alexandra skriver:

  Jag hade velat vinna för jag har haft det väldigt tufft på jobbet just nu, så tufft att jag ibland är rädd att jag inte ska orka med mer och mina kollegor tycker att jag verkar sliten och har tappat gnistan. Det gör mig rädd att jag håller på att bli sjuk och inte ser det själv. Därför hade jag behövt liten uppmuntran.. Samtidigt är just bröstcancer lite extra tufft för min del då både min mormor och farmor har haft det och mormor dog i det.

 • Caroline skriver:

  Jag vill väldigt gärna vinna kitet! Dels för att jag vill stödja cancerfondens fantastiska arbete och allt vad de står för, med även för att jag som student sällan lyxar till det och unnar mig saker då både plånboken ekar tomt och då tiden nästan aldrig finns till för att ta hand om mig själv. Detta kit skulle verkligen tillföra lite vardagslyx i höstmörkret, och även om det är något litet så gör det stor skillnad! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.