CAPE TOWN IM SO READY FOR YA.

Då var det redan lördag. Har varit hos My och klippt & tonat håret och så har jag fått fransarna och brynen färgade inför resan. Hon la i en sandfärgad toning i och med att vi åker till solen nästa vecka så kommer det bli väldigt solblekt och jag vill inte bli för ljus, vill ha lite djup i botten. Kommer nog bli jättebra!

Nu börjar jag känna mig redo och så börjar förstå att vi faktiskt ska åka till Kapstaden nästa fredag! För er som inte vet så fyller min pappa 50 och så ska mina föräldrar + två andra par fira 10 år som gifta, alla tre paren gifte sig i Västindien och vi var ett stort gäng där, dock inte lika stort gäng som åker nu. Vi är 21 personer som åker, ska bli helt otroligt kul! Längtar.

Här ska vi alla bo tillsammans, känns helt overkligt. Plötsligt känns det ju riktigt härligt att fylla 50 och man får fira såhär =)

 

2 reaktioner på “CAPE TOWN IM SO READY FOR YA.”

  • Mimmi skriver:

    Är inte du rädd att åka till Afrika? Tänker på
    Ebola! Jag hade inte åkt om jag var du!

    • Jonas skriver:

      Mimmi: Afrika är en stor kontinent och Ebola sprids i Västafrika. Närmaste land med flera utbrott är Nigeria, som ligger långt närmare Kanarieöarna och Egypten än Sydafrika… för att få lite perspektiv. Sydafrika löper samma risk som vilket annat land i världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.