COUNTRY SIDE.

Igår kom jag och Mr hem till Eskilstuna. Vi åkte direkt till mina föräldrar för middag, fotboll & fruktsallad. Mysigt! Sådan kvalitétstid får vi knappast aldrig med våra föräldrar och nära & kära men däremot tar man alltid vara på tiden när man ses. Finns fördelar och nackdelar med allt!

Idag har jag varit uppe på ett möte i Stockholm bara, så en lugn fredag. Ikväll har vi riktigt hemmamys ute på landet jag min syster, kusin farmor & farfar. Vi har ätit farmors goda mat, ätit dessert framför idol, lekt lekar och nu ska vi sova kvar här. På sista bilden ser ni var jag och min syster ska krypa ner, så mysigt att krypa ner där uppe, det är så lågt i tak och när det regnar hör man så väl hur det smattrar på taket. Det är hög mysfaktor!

4 reaktioner på “COUNTRY SIDE.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.