WHEN YOU’RE GIVING UP.

Idag när jag hade jobbat hela hela dagen så satte jag mig i soffan och ville verkligen inte träna. Har sagt åt Mr att när jag precis har tränat att han MÅSTE tvinga iväg mig när jag börjar ursäkta mig för känslan efteråt är oslagbar!!

Mr är på bortamatch så när jag talade om för honom i telefon att jag ville lägga mig i soffan, tända lite ljus och lata mig så sa han åt mig att det skulle bli ännu skönare att krypa upp i soffan EFTER att jag tränat, so true! Peppade igång mig själv och gick dit och som vanligt känns det aaaaasskönt efteråt, riktigt bra. Tack för det Mr Mr <3

NU ska jag i alla fall springa hem till My med thaimat, vi ska kolla killarnas match och heja som aldrig förr. 4 matcher kvar och toppstrid deluxe. Nerverna börjar smyga sig på men tror att passet har gjort mig gott, känner mig lite mindre nervös nu än innan. Vi hade avslappning i slutet och jag fick andas lugnt, perfekt uppladdning för en känslomänniska som jag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.