FRIDAY SHOOT.

Igår kväll landade jag i Stockholm och åkte direkt hem till en vän, vi surrade i någon timme, drack te och catchade upp lite. I morse ringde klockan 05.00, hoppade på tåget tröttare än tröttast. Drog över min jacka över huvudet och sov i princip hela vägen fram till Lidköping där jag skulle plåta för Jula, ja en liten paus när jag sminkade mig. Idag ville kunden att jag skulle komma färdigsminkad, en vardaglig sminkning var önskan (men som syns på bild!) Ett annorlunda och roligt jobb, jag har ju aldrig tidigare använt en högtrycktstvätt och är heller ingen campingtjej så jag fick plocka fram en helt ny sida hos mig idag! Resultatet kan ni se i Julas vårkatalog =)

När jag kom fram strax innan tio blev jag upphämtad och vi åkte direkt till location vilket var ute på landsbyggden & vid Vänern. Plåtade tre bilder totalt och allt gick jättebra, efter lite guidning om hur jag skulle hålla högtryckstvätten på ett naturligt sätt så gick det galant haha, för mig kom det inte så naturligt! Utöver det har jag stått ute och frusit i bikini för att visa ett snorkling-set och så har jag också plåtats för lite campingbilder där jag täljde pinnar och satt och värmde mig framför en brasa. Asmysigt, fick feeling och ville vara kvar!

Ett annorlunda men SÅ kul shoot och killarna jag jobbade med var superproffsiga så jag ser verkligen fram emot att se resultatet! Här kommer lite behind the scenes..Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.