LEAVING AGAIN.

En helg hemma med vänner som skulle hälsa på från Stockholm trodde jag.. En helg på ett flygplan blev det. Nä då, skämt å sido men ett jobb som jag inte kunde tacka nej till dök upp i tisdags och då flyger jag redan ikväll och blir borta till lördag morgon, allt resande för en heldags plåtning på fredag.

Det är som det är, jag är jätteglad för jobbet och att kunden så gärna vill ha mig. Det ska bli superkul men lite ledsen över att jag fick ställa in en helg med fina vänner som vi nästan aldrig får tillfälle att hänga med en hel helg <3

Som tur är har jag förstående vänner & pojkvän och livet är ju inte slut ännu.. =) Gillar inte när saker & ting krockar, men det hör väl till livet ibland. 

Nu ska jag göra två avocadomackor och sedan dricka upp mitt kaffe för att smita ner på stan med My. Bjussar på lite härliga inspobilder så länge. Puss!

      

 

6 reaktioner på “LEAVING AGAIN.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.