ADORN YOU.

Onsdag och tillbaka i rutinerna igen efter Kina. Har jobbat 10-14 idag, besökt mitt fina kontor som Mr hade styrt upp medan jag var borta, hur fint gjort är inte det? Han har burit, monterat, pysslat och sorterat. Vilken karl!

Nu har jag krypit upp i en stickad tröja i soffan och njuter faktiskt av att ta det lugnt medan kylan vilar utanför. Ikväll ska det tändas ljus och mysas men inte ännu, måste först ta itu med mail & jobb. Skulle egentligen behöva packa upp mina väskor & packa om inför helgen eller i alla fall planera packningen, tvätta os.v men det får bli i morgon, om jag inte åker ner till Stockholm i morgon kväll? We’ll see, en sak i taget. Måste också öva inför intervjun jag ska hålla på scenen på Fashion Days med Metromode på Café Opera på lördag. Spännande! Allt som gör att det pirrar i magen på mig är bra, utmaningar, det är det man utvecklas av.. =)

Gillar kontraster, det gör livet mycket roligare! Detta var för några dagar sedan bara.
Bikini från H&M, Sunnies Mio Mio.
 

1 reaktion på “ADORN YOU.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.