UH OH HONEY.

Efter en mysig familjemiddag igår kväll så somnade jag gott vill jag lova, perfekt avslut på den här ”semestern” genom att sova hos mamma & pappa, det kanske var sista gången jag sov i mitt rum i det huset? Tycker alltid det känns vemodigt att flytta men ser fram emot det nya huset och att kunna spendera tid där <3

Pappa skjutsade mig till tåget i morse så nu sitter jag med datorn framför mig och solen skiner, så härligt. Känner mig glad & fylld med värme i kroppen! Jag ska hoppa in i en taxi direkt jag kommer till centralen, jag har två stycken 23 kg väskor med mig samt kameraväska och en handväska med dator i så jag vet knappt hur jag ska kunna ta mig till en taxi haha, det ordnar sig nog. Jag ska åka till Campadre-kontoret för att plåta lite under dagen, så fort vi är klara med dagens jobb ska jag snabba mig till tåget så jag hinner spendera så mycket tid med Mr som möjligt ikväll! Längtaaar. Ringde och väckte honom för ett tag sedan och talade om för honom att vi kunde börja räkna ner nu… =)

2 reaktioner på “UH OH HONEY.”

  • Jennika skriver:

    Hej Sanne! Tänkte slå till på dina svarta kostymbyxor som kommit in. Jag undrar, är dom lite högre i midjan?
    Tänkte bära dom på lördag med en spetsbody, tror du det funkar? Det var ju lite resår i dom tror jag att jag läste.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.