SPA NIGHT.

Nu har klockan slagit sent ännu en gång, alla här verkar vara uppe så sent, folk jobbar för sjutton dygnet runt här. Vi har i alla fall vänt lite på dygnet men måste inte stressa upp i morgon så det är skönt!

Ikväll skulle jag egentligen varit på middag hemma hos Petra med Metro-gänget men det är lite långt att flyga hem så jag hoppas att hela ligan får en bra kväll! Istället har vi varit på ett stort mall och ätit god kinesisk mat, herregud vad mycket nytt vi fått prova, det är kul! Jag gillar det. Klockan 22.00 checkade vi in på Spa och myste, åt frukt, drack te, chillade och slutligen tog vi varsin helkroppsmassage på en timme, jag skrattade så jag höll på att avlida vissa gånger, jag är ju så kittlig!

Nu ligger vi nerbäddade i sängen och ska försöka somna snart. Dagarna går fort men allting känns bra och under kontroll så det är skönt, börjar få lite rutin på det här med affärsresor nu. Puss och godnatt på er.. Tack för era kommentarer, ska svara på alla <3

Bilder från igår. Jag bär en ny klänning i mocka, har fått en liten obsession på det. Berättar mer om min shopping sedan, den har knappt existerat ännu men haffat några grejer i farten och mer ska det bli så fort jag fått lite mer jobb gjort.

1 reaktion på “SPA NIGHT.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.