IM SO READY FOR YA.

När jag ger mig in i något- då ger jag mig in det till 110 %. Den här resan ska bli ett grymt minne för mig och min syster, av någon anledning är jag en person som snabbt för ansvar för andra, jag vill liksom att Linn ska ha det så bra där borta med mig!

Hur som helst, jag har ju självklart suttit i typ 3 timmar nu och letat en massa spännande att göra där borta. Förutom att jag ska jobba såklart för det är ju main reason men vi har ju såklart lite annan tid också. Jag kommer ju jobba varje dag mellan ca 10-19 men efter det blir det mycket middagar med mina agenter där borta och så vill jag även besöka fabriken som syr upp allt åt mig, det tror jag Linn också tycker är kul. Men utöver allt jobbrelaterat så ska vi..

– Shoppa.. Nähä?!
– Gymma på hotellet varje morgon (ellerhur Linn?!! haha)
– Hänga vid poolen på hotellet
– Göra naglar & fötter för inga pengar alls, finns massor att välja på
– Gå på Spa, kanske även denna gång ta in på Spa 1 på natten haha? Det är ju öppet dygnet runt där och man får sova kvar om man vill. Asnice, bjuds ofta på dryck och mat med. Så nice. Många av dom jag lärde känna där sist och även John brukar checka in på Spa efter krogen hahaha.. Så kul!
– Ge oss upp i Canton Tower
– Äta god sushi (vi hittade bra jäkla ställen sist)
– Äta Dim Sum- så gott. Linn ska få prova!
– Ta en drink på Four Seasons bar, minns inte hur högt det var men man kände att det blåste där uppe för att byggnaden rörde sig och jag hade konstant handsvett. Varför vill jag upp igen? Man glömmer bort det till slut.. =)
– Äta på Social & Co- älskade den restaurangen
– Klubba!

Och allt detta förhoppningsvis med världens bästa & roligaste John, vi har så sjukt kul ihop så när vi whatsappade idag och bestämde att vi skulle göra ett litet schema på söndag över våran vecka i Kina då höll jag på att spricka så kul. Han är verkligen grym och världens bästa guide där borta, han har tagit med mig på så mycket kul så att jag kan knappt vänta med att se vad vi ska hitta på den här gången.

Jag säger bara CHINA- IM ready for ya!!


2 reaktioner på “IM SO READY FOR YA.”

  • Hanna skriver:

    Hej Sanne! Jag har en fråga angående ett par byxor du haft på dig för ett bra tag sen, kanske ett par år sedan, ett par isabel marant inspirerande jeans. Du vet dem med mönster på sidorna som finns i både svart och vitt? Skulle bara vilja veta vart det var du beställde dem? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.