BYE SWEDEN AND MY LOVE.

Då var det dags! Väskan är packad, möblerna till kontoret är uppburna, jag har sagt hejdå till min andra halva (att det kan vara så jobbigt att åka ifrån honom jämt?) och nu sitter jag på tåget till Sthlm med kaffe, choklad och skriver till er. Mitt sötsug är inte nådigt just nu, köpte tre små chokladkakor haha, tror i och för sig inte det blir så mycket choklad i Kina så jag får passa på. Man kan hitta ursäkter till allt, ellerhur? =)

I morgon bär det av, ska bli riktigt kul, kände inte pirret förrän idag då jag haft så mycket att göra och inte riktigt förstått att jag ska åka, tiden går ju så fort också. Näe ni, resa… hur kul är det inte? SÅ kul att jag får sällskap av min syster också, kunde inte bli bättre. Ska köpa in så mycket snygga kläder till shopen så ni anar inte, ska även ta hem samples till ett hemligt projekt jag har på g till nyår, ni kommer älska det.

Bilderna är korniga, förstår inte varför, måste kolla upp det.

Topp & väst SanneAlexandra, Jeans Rag & Bone, Espadrillos Chanel.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.