Weekend.

I fredags åkte jag och Mr till vår hemstad för en middag med Simons familj och nära vänner. När jag anlände till svärisarna öppnade dom en flaska bubbel och dom firade min 25-årsdag, vi har inte hunnit träffats sedan jag fyllde men jag tyckte det var jättekul att få firas igen, jag hade ju glömt att jag fyllt år haha.

Vad som låg i paketet får ni se i morgon, det var verkligen något jag önskade mig. SÅ glad & det blev så fint! Tack kära ni <3 Så glad. Efter jag hade fått öppnat paket och vi skålat så åt vi god middag och pratade, skrattade och härjade i ett par timmar innan några av oss hamnade nere på krogen och dansade ett par timmar. En kul ”hemmakväll” så tack alla inblandade och tack du som sprutade ner mig i så mycket champagne att jag knappt kunde se haha, såg ut som jag hade badat..

Morgonen efter åt vi brunch i solen, det kändes som sommaren var tillbaka för en stund..


Lördagen var seg, minst sagt men en show på Wallmans väntade uppe i Stockholm så på eftermiddagen åkte vi upp. Piggnade till av energin där inne, vilken show! Jag önskade mig att få gå på show i födelsedagspresent av farmor och under tiden jag var som mest aktiv med min dans var min dröm att jobba just med Wallmans så det var jättekul verkligen. Vi hamnade vid ett jättehärligt bord- om ni skulle läsa detta ni som var med så TACK åter igen för en härlig kväll! Vi åt sju rätter, drack mojitos, pratade, dansade och sjöng med och njöt av en grym show. Om ni gillar att gå på show och gillar dans & sång så borde ni boka in en kväll. Jag gillade det! Efter det gick vi till Musikaliska och hängde lite med vänner <3Lånade en kompis lägenhet i Vasastan så vaknade i ett soligt och härligt Stockholm, sov ut ordentligt och gick sedan och klämde en stor pizza & pasta, precis vad som behövdes!

Åkte sedan till Eskilstuna igen!

Sedan åkte jag ut och hämtade mamma som var hos våra nära familjevänner. Tog lite bilder hemma hos dom, gillar deras nybyggda hus och tycker Maria har så bra smak på inredning!!

Skulle sedan ner till stan för middag men stannade till där mina föräldrar precis köpt hus, jag hade inte sett det så ville spana lite. Såg riktigt härligt ut, jag älskar ju att vara vid vattnet så här kommer jag trivas!! =)

Efter det åkte vi ner till Biff & Grill, min familj, Simons familj och familjevänner. Vi åt riktigt gott och hade en riktig skrattfest, minst sagt haha. Jag åt en tryffelburgare till förrätt och kött till varmrätt, länge sen. Därefter var det bara att lägga sig då bilen rullade tidigt hemåt i måndags morse. Tack för denna helgen!

1 reaktion på “Weekend.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.