SOON.

Inom bara någon vecka så släpper jag första delen av höstkläderna, så roligt, bland annat den fina hatten nedan i vinrött. Den kommer även i svart och är så bra då den är justerbar så den passar alla, fantastiskt!

Jackan under kommer in lite senare men jag kan inte låta bli att visa er den, jag har tagit in den i väst också, modellen på västen är lite längre och så fin. Älskar verkligen båda och dom är SÅ mysiga! På fredag åker jag och min syster till Kina, för mig är det tredje gången nu och det ska bli svinkul, ska först kurera mig lite. Ligger just nu i soffan och försöker vila, Mr har sagt att jag inte får göra någonting alls ikväll så jag lyder fint.

Jag kollade förresten på kontoret idag, hur fin är fasaden? (Se bild nedan) SÅ glad. Jag tror det kanske blir inflytt redan i morgon så jag hoppas jag är frisk då och kan börja organisera upp allt och ta en tripp till Ikea för att shoppa förvaringshyllor samt skrivbord och andra nödvändigheter. Lokalen var i övrigt ljus, luftig, högt i tak och stora fina fönster jag vill sitta och titta ut genom när jag jobbar, för bra.

Peppens pepp trots att jag är sjuk, jobbigt. Psyket vill mer än kroppen kan man säga.. =)


5 reaktioner på “SOON.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.