MULBERRY 30 YEARS.

I torsdags var jag och Sharareh på Mulberrys event och minglade. Det var ett coctailevent för att fira att Mulberry funnits i Sverige i 30 år nu, jag säger ju att allt som man kan fira ska firas! =) Jag hade ingen coctailklänning med mig men hade med mig ett kit jag tänkte ta in i shopen men dissade, fick dock en massa frågor om västen & byxorna under kvällen och ett flertal tyckte jag borde ta in det på direkt, vad tycker ni? Skärpet medföljer.

Riktigt härligt event där jag träffade på en del vänner, drack champagne, njöt till liv musiken, tog bilder i deras photobooth (vi gick nuts såklart- bild kommer) åt supergoda smårätter och såklart spanade på allt fint, oj oj oj, snacka om ögongodis!

I och med att mitt minneskort gick sönder precis när jag kom dit (formaterade om det innan och något konstigt hände) så har jag tagit bilderna från Stureplan.se (se mer bilder HÄR)
 

 

 

3 reaktioner på “MULBERRY 30 YEARS.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.