STILL GOING STRONG.

Mitt första träningspass på mitt 4 veckors shcema igår, oh herregud, jag är ju inte van att träna armar & axlar så jag kan tala om att det brann så sjukt mycket i musklerna och svetten rann. Idag kan jag knappt lyfta armarna..

Efter ett nice träningspass i alla fall så hade jag glömt hemnyckeln och fick akutspringa till Arenan där vankades match och tv4-bilar stod överallt, jag fick springa in i spelargången och hämta den snabbt för att duscha och sedan springa tillbaka till Arenan, stressen. Hur som helst så vann killarna med 2-1 och dom ligger fortfarande på en första plats. Så nice! Nu är det två veckor kvar till nästa match, den måste jag se i Kina på hotellet, trogen supporter =)

Nu ska jag göra klart min matlåda (kokar allt möjligt där ute i köket) och sedan ska jag jobba ett par timmar innan jag hoppar på tåget mot Stockholm, ikväll väntar en bloggmiddag + modevisning, ska bli kul. Hörs på tåget! Ps. Nedan är jag igår när jag skulle packa, jag avskyr ju att packa och hamnar alltid i soffan då av någon anledning, blir nästan sjuk och inte kan röra mig haha.. Någon mer som avskyr att packa? HUR ska jag veta vad jag vill ha på mig i en vecka framöver? Suck.

LOVE, S

2 reaktioner på “STILL GOING STRONG.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.