MORNING FRIDAY.

Efter en djups natt sömn och svullna ögon när jag vaknade i morse är jag ändå tacksam att vi såg filmen The fault in our stars. Det var en vacker & sorglig film, jag grät mig igenom större delarna, eller hulkade till och med så hemskt livet kan vara. Ödet i filmen är verklighet för vissa och det gör mig ledsen, livet kan vara så orättvist!! Hur som helst tycker jag att ni ska se den (om ni vill) Förbered er på att era kroppar kommer känna glädje, värme, ilska, sorg och ännu mer hat mot dödliga sjukdomar! Börjar nästan gråta när jag tänker tillbaka på den, filmen har satt spår.. <3

Nu ska jag försöka sminka bort det här svullna ansiktet och smita iväg och jobba, ser fram emot en lugn fredag! Ville bara säga hej & att sminkningen nedan kan vara inspiration till er som ska ut på något kul, så sjukt snyggt. Stort fan av markerade ögon & nudefärgade läppar.

LOVE, S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.