GAME ON

Då var det måndag igen, jag åkte till mina föräldrar igår kväll för att jag skulle provplåta för ett märke idag, får veta om jag får jobbet i nästa vecka (hoppas!) och så hände något helt sjukt på tåget, jag råkade ut för något jag aldrig kunnat tänka mig när jag klev på tåget i morse, berättar om det i morgon.

Nu är jag hos Carro med min syster (blogg HÄR) och vi har precis kollat Mr’s match, VINST & matchens lirare och nu ligger grabbarna 1a, way!! Nu ska vi mysa i soffan med naturgodis och boka biljett till Kina, åker om några veckor med min syster!!

Åker förmodligen hem i morgon redan och skippar alla mode-events, har en massa jobb att sköta och ta itu med, u have to do what u have to do, ellerhur?

2 reaktioner på “GAME ON”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.