SAVE TONIGHT

Mina föräldrar är ju här hela helgen så igår rev vi av en brakmiddag på Udda och firade pappas & mammas nya husköp och ikväll blir det Invito och sedan ska vi se vem i familjen Andersson som är bäst på bowling!!

Just nu sover min syster bredvid mig i soffan, pappa & Mr är nere med en kompis och kör uteserveringshäng och mamma är på ansiktsbehandling. Skönt. Snart ska jag ta en dusch och ladda om för ikväll, tänkte bära dessa byxorna jag fick hem samples på för någon vecka sedan, tog beslutet att inte ta in dom då dom bara finns i vitt och det känns inte onödigt nu när hösten och vintern kommer… Gillar dom, fin passform!

Bär självklart min favorittopp just nu till dom, finns HÄR som ni redan vet.

PUSS, ha en toppenfin lördagskväll! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.