G NIGHT.

Klockan är snart 00.30 och jag kom hem sent från jobbet, Mr hade gjort det fint hemma så det kändes skönt att komma hem (han är så bra!) Önskar att klockan var mindre så att jag kunde sitta uppe längre, jag är en riktig nattuggla och är verkligen inte trött nu men är desto mindre pigg på morgonen så det är bara att lägga sig… Ska äta upp mina kvällsmackor sedan är det bums i säng.

Jobbar tidigt i morgon bitti och så tog jag ledigt i morgon kväll, ska ta en kväll för mig själv (Mr är på bortamatch) och bara lata mig, glömmer ladda batterierna då jag sällan blir trött så i morgon efter jobbet ska jag till My och få håret fixat sedan ska jag lata mig hela kvällen med hämtmat och soffläge. Så välbehövligt, både att få håret uppfräschat och att få vila kropp & själ.

Tog ett stort stort beslut idag som jag tror tagit mycket energi för jag har varit såå slut, mer om det efter helgen Ville bara säga godnatt och att jag snart kommer vara tillbaka med mycket mer uppdateringar och mer inspo, har haft alldeles för mycket att göra, knappt hunnit varit hemma på senaste tiden för sjutton. Ser fram emot mer tid med bloggen och er <3 Beslutet jag tagit gör att jag kommer ha mer tid till er vilket känns viktigt för mig.

Bjussar på två selfies från idag beslutade för övrigt att ta in västen jag frågade er om i förra veckan med skärp i midjan. Bar den idag över en tunn blus utan skärpet i midjan (som också kommer in) och slitna jeans, riktigt nice så för er som hoppades på att den kommer, it is! Outfitbilder kommer.

 

1 reaktion på “G NIGHT.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.