ANYONE ELSE?

Är det någon mer där ute än jag som får världens kick av att bocka av saker? Jag vet inte vad det är med mig men att göra saker jag inte är sugen på och att få stryka saker på min lista av saker jag måste göra gör mig SÅ glad och nöjd. Jag har lyckats jobba hela dagen, städat i ordning lite här hemma, svarat på mail, postat massa ordrar & hämtat ut returer. Ja och bloggat… =)

Nu förtjänar jag en kväll i soffan, jag är i vanliga fall så himla pigg & energisk men den här veckan är jag helt slut så ikväll som jag nämnde igår har jag tagit ledigt och ska bara ligga och lata mig, beställt hem indiskt & tänkte ligga och titta på tv. Jag känner att jag förtjänar det idag, ligga ner helt raklång haha. I morgon jobbar jag dubbelpass, 10-14 i en butik och 16-24 på restaurangen, pjuh så att ladda behövs för i helgen kommer min familj, så mysigt <3 Det känns lägligt, en ledig helg med la familia.

 

 

2 reaktioner på “ANYONE ELSE?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.