IF UR A FOOD LOVER, LIKE ME.

Igår var vi sugna på sallad, efter mycket restaurangbesök i sommar så var vi även extra sugna på att laga mat. Jag fick ju ledigt igår kväll så vi åkte iväg och handlade en massa gott vi var sugna på.

Det blev: Tillbehör till en smarrig sallad (gurka, tomat, rödlök, fetaost, avokado, sockerärtor, paprika och blandsallad) Lammkorv med smak av rosmarin, Salsiccia med smak av vitlök, kebabspätt och så ingredienser till tzatziki & hummus.

Hackade upp salladen, gjorde hummus enligt detta recept, gjorde en tzatziki som jag hade honung i då jag ville ha något sött till allt det kryddiga, stekte ytan på både korvarna och spätten och lade in dom i ugnen tills dom var klara. Toppade salladen med citronsaft, olivolja och salt & peppar.

Smarr! Det blev så himla fräscht och gott. Try it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.