FRIENDS FOR LIFE.

Hade just ett skönt snack med Sharareh, vi ringer inte varandra så ofta men när vi väl pratar brukar vi babbla på ordentligt. Vi kan ju vara riktigt flamsiga tillsammans och mest hålla på och härja och skratta men idag pratade vi faktiskt om allt mellan himmel och jord, saker som tynger en och saker som gör en glad. Hon är sann vän verkligen! Så glad att vi sket i den där killen som vi både gillade och bråkade om och blev vänner istället, så värt det. Girlpower! <3

Hon har förresten ny blogg, har ni sett det? HÄR hittar ni den. Alltså på riktigt, hur snygg är den här människan? Frida plåtade dessa bilderna på henne för några veckor sedan och jag tror jag smäller av så snygg hon är och vilka sjukt bra bilder. Om ni vill läsa om en tjej med många bollar i luften med en sjukt inspirerande klädstil och mycket kärlek i sig så kommer ni ha hittat rätt!

2 reaktioner på “FRIENDS FOR LIFE.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.