SUNDAY FUNDAY.

Sitter och lyssnar på den HÄR mixtapen Petra la upp för ett tag sedan. Hur bra som helst, efter 37 minuter ca blir jag så pepp så att jag vet inte var jag ska ta vägen men de kanske kan behövas, ikväll sitter jag på läktaren och hejar på Mr, så viktigt att dom vinner ikväll!

Nästa helg lirar dom mot hans gamla lag Hammarby, hur kul ska det bli då? Längtar, kommer bli en magisk helg nästa helg. Men en match i taget, jag har precis pussat Mr lycka till och nu ska jag ta och styra upp mig, byta om och styra upp frippan. Efter matchen ikväll väntar middag, mer om det senare då det är en överraskning (den personen läser inte min blogg men i fall att!! =)

Jag är ledig idag och har mest plockat hemma, kollat serier med Mr, ätit god lunch och till kvällen blir det som sagt fotboll & födelsedagsmiddag/överraskningsfirande. Skön söndag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.