ONE YEAR OLDER.

Nästa fredag fyller jag 25. Satt och tittade igenom bilder idag på datorn medan jag drog på en riktigt bra mixtape, drömde mig tillbaka till gamla platser och tider och kände att jag bara inte kan låta bli att dela med mig av en massa gamla bilder. Dels för att ni kanske kan få er ett gott skratt så som åt första bilden nedan, 16 år på tennisveckan i Båstad (ljugit ihop en story för mamma & pappa så att jag & Simone fick åka dit) ser rätt sliten ut haha. Så liten! Men, även för att jag ville dela med mig av alla dessa outfits, herregud så mycket kläder & bilder jag samlat på mig genom åren.

På några av bilderna kanske ni inte ens känner igen mig, på en bild här nedan är jag mörkhårig och på en annan superblond. Det känns ändå som jag alltid kommit tillbaka till den hårfärg jag har nu, naturligt blondt och det känns inte som jag vågat ta ut svängarna allt för mycket när det kommer till kläder, tycker inte stilen ändrast så värst mycket… Eller?! =)

Har ni förresten någon favoritoutfit? Bilderna är lite blandade så dom är inte i ordning…


  


  


  
  
  
  
 
  
  
  
  
  

3 reaktioner på “ONE YEAR OLDER.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.