BACK & FORTH.

Igår morse flög jag till Stockholm, klockan ringde tidigt tidigt men if you snooze you lose right? Jag hade i alla fall ingen tid att förlora då jag skulle med flyget tillbaka hem på kvällen så efter att jag landat i ett soligt Stockholm slocknade jag på tåget ner till Eskilstuna där vi skulle plåta.

Fick äntligen träffa bästa Frida igen och att vara tillbaka i studion där allt startade kändes lika bra som sist, älskar den studion! Jag sminkade i ordning mig och sedan körde vi igång, vi är ett dreamteam numera, vi har fått sådan rutin tillsammans så vi knäppte av bilderna snabbt!

 

Och så här plåtade vi i min jumpsuit som jag fullkomligt älskar! Snart i butik..

 

 

Åt en god lunch på Tingsgårdens Café och hann med en fika med farmor!

Därefter cruisade jag och Frida till Arlanda, hon skjutsade upp mig, så snäll! Tack! Åt lunch för andra gången på Joe & The juice bara för att jag gillar deras tunacadomacka så mycket. Somnade sedan som ett litet barn på flyget och vaknade ännu en gång upp i en solig stad men denna gången i Sundsvall. Väl hemma satt min svägerska + sambo i soffan så gick vi och åt thaimat och pratade till två. Tiden går fort när man har kul!

 

1 reaktion på “BACK & FORTH.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.