TO TRAVEL.

Jag har rest mycket i mina dagar, pendlade i tre år på gymnasiet, kört flera turneér med Nelly och nu reser jag ofta ner till Stockholm från Sundsvall sedan vi flyttade. Så, det jag vill komma till är att jag är van att resa och jag gillar det, när de t går som det ska. Jag känner mig som mig själv min rullväska men jag är minst sagt van vid att det strular, förseningar, inställda tåg/plan, ersättningsbussar och allt som hör till.

I lördags skulle jag åker ner till Stockholm för två av mina bästa vänners 25-årsfest. Jag kan säga att 3,5 h timme tog 7 h timmar. INTE så kul vill jag lova, allt slutade med att jag frustrerad slängde mig in i en taxi från Uppsala, inte ok. Tänker kräva ersättning! Hur som helst, jag fick ju lov att fixa mig på tåget, sminkade mig och lockade håret, jag har gjort det förut och det funkar men det är inte optimalt när tåget skakar och man försöker måla fransarna haha..

Kom fram 2 timmar sent men det funkade det med, jag hann ju dit i alla fall! En jättelyckad fest med roliga lekar, goda drinkar, en massa mingel och sedan gick vi ut och dansade tills svetten rann, ordagrant. Avslutade kvällen/morgonen med ett nattbad när solen gick upp, så himla härligt och fint! Somnade sött hos Carro sedan och vaknade upp väldigt pigg!

Tog oss ut på en PW! Så skönt. Jag fick låna Carros ASsnygga träningskläder, så fina färger? Till och med matchande sporttopp och skor. Vill ha! Perfekt inspo för hösten då jag tror jag kommer släppa träningskläder!!

Latade oss i soffan i någon timme innan vi stack till O’learys hela gänget och åt mat och tittade Mr’s match som slutade i en tung tung förlust. Nya tag!! Jag hade inte min väska hos Carro så fick låna en klänning av henne jag gillar jättemycket! Älskar skärningen, ska inhandla lite linnen i samma modell.

Matchade med mina neonfärgade armband, älskar kombinationen ljusgrått och neonfärger. Somnade sedan sött i soffan framför tvn och sov i 10 timmar! Värt. Redo för ny vecka.. och fler resor… =) Håll tummarna för att dom går som dom ska! Nu ska jag köpa mig middag, en räkmacka, vet precis hur menyn ser ut…

6 reaktioner på “TO TRAVEL.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.