STRAWBERRY RED.

Såhär såg jag ut här om dagen när jag stack till stranden. Tunikan var ett plagg jag hade tänkt ta in på shopen men aldrig gjorde, den är väldigt genomskinlig och så tänkte jag att den kanske inte skulle sälja så bra då det finns liknande lite överallt. MEN, den är fin tycker jag! Satte ett skärp i midjan för annars så jag ut som ett litet tält.

Nu ligger jag i soffan med datorn på magen och fläkten bredvid mig, väntar på att min karl ska komma hem så att vi ska sticka och bada. Trött är jag idag eller ok, jag erkänner, bakis.. Skulle ta ett glas vin med en vän som slutade i många fler men det ska nog ge sig, jag tror det beror på att jag åt så dåligt igår som jag har sådan huvudvärk. En stor baugette från baguetterian på det här så ska det ordna upp sig, mackorna där är ljuvliga!

Ha en ljuvlig helg! <3

3 reaktioner på “STRAWBERRY RED.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.